Naast dat ik mijn tekeningen laat drukken en verkoop maak ik ook tekeningen in opdracht of teken ik op voorwerpen zoals surfplanken en schoenen. Je kan mij hiervoor mailen, dm’en of een privé bericht sturen en laten weten wat je wensen zijn. (Je kan een dm sturen via @artsby_s, een mailtje naar sammiel2002@gmail.com of een berichtje via mijn pagina samvanderlinden.nl op Facebook)

Als je iets wil laten pimpen, zoals een surfplank, schoenen, servies, skateboard, katoenen tasje etcetera dan kunnen we kijken naar je wensen. Samen kijken we dan of ik dit ook kan, hoe lang het ongeveer gaat duren en wat de kosten zullen zijn. Ik gebruik hiervoor de Pilot Pintor markers, als je twijfelt of dit werkt op het materiaal waarop jij een tekening wil dan kan ik dit voor je opzoeken. Op mijn Facebook en Instagram staan een hoop foto’s van mijn surfplanken en schoenen!

Voor de tekeningen in opdracht je zelf het formaat uitkiezen, wil je bijvoorbeeld een klein kaartje of liever een grote tekening in A4 formaat? Je kan ook het thema kiezen zodat ik verschillende elementen in de tekening kan verwerken. Ook kan ik een naam, getal of tekst in mijn tekeningen verwerken. De prijs van een tekening hangt af van het formaat, de wensen en hoe lang ik aan de tekening bezig ben. Hier volgen een paar voorbeelden.

 

Natuurlijk zijn er ook nog heel veel andere mogelijkheden! Ik teken namelijk ook in heel andere stijlen, zoals mijn art journal en geboorte kaartjes. Op mijn Instagram en Facebook kan je alles zien wat ik maak!

Bij interesse of vragen kan je me dus een mailtje, dm of privé berichtje sturen!