Mijn herstel in gedichten’ is mijn eigen gedichtenbundel, gevuld met gedichten die ik het afgelopen jaar tijdens mijn herstel van mijn eetstoornis heb geschreven. Deze gedichten schrijf ik om me te verwoorden, dingen een plekje te geven maar ook om mezelf te motiveren en tot nieuwe inzichten te komen.

In mijn gedichten worden onder andere mijn strijd met mijn eetstoornis, mijn onzekerheid, mijn grootste angsten, mijn machteloosheid en mijn onbegrepen, eenzame gevoel heel erg weergegeven. Maar ook mijn hoop, wilskracht, doorzettingsvermogen en vertrouwen, dat het hoe zwaar het ook is wel ooit goed zal komen, dat alles op zijn plekje zal vallen en dat herstel het dubbel en dwars waard zal zijn.

Ik denk en hoop vooral dat ik anderen veel (h)erkenning en daarnaast ook weer nieuwe hoop, motivatie en vertrouwen in zichzelf en herstel kan geven. Daarnaast hoop ik dat omstanders door het lezen van deze gedichten beter zullen begrijpen wat er in het hoofd van iemand met een eetstoornis omgaat en een beter beeld krijgen van wat een eetstoornis precies is.

Vrijdag 30 juli komt ‘mijn herstel in gedichten’ uit, op mijn website of door me een e-mail te sturen kan je de gedichtenbundel alvast bestellen! Deze kan je dan begin augustus in je brievenbus verwachten. (De prijs is inclusief verzendkosten)

Pre-order gedichtenbundel